diumenge, 29 de març del 2009

Soc, ets, som Linux

Avui no m'allargaré gaire, us deixaré uns vídeos publicitaris de la Linux Foundation. La Linux Foundation a mes te una pàgina, on qualsevol pot enviar vídeos promocionals fets pels propis usuaris. Els següents estan fets per la propia Linux Foundation. Dels vídeos rebuts n'hi ha de ben interessants i divertits. Molts d'ells fan referencia la multitud d'aparells que porten GNU/Linux a les seves entranyes, que molta gent ni ho sap. Jo mateix en tenc un parell, un reprodutor multimedia amb disc dur del que ja vaig parlar en aquest blog i un DVR+TDT.

A youtube o google video també en trobareu molts n'hi ha un parell d'exemples mes avall. Que els disfruteu.


The Origin... from Agustin Eguia on Vimeo.



Aquest es un exemple dels enviats per els usuaris:



El següent es de IBM:



I en aquest veureu que es pot arribar a aconseguir amb GNU/Linux

2 comentaris:

Talaiòtic ha dit...

Bona col·lecció de vídeos. M'ha inmpressionat especialment el darrer. Ho he entès bé? Déu n'hi do amb aquest escriptori-peixera tridimensional linux-windows!

Unknown ha dit...

Gracies, Talaiòtic.
El sistema es GNU/Linux, l'escriptori tridimensional es pot fe servir a qualsevol Linux. El windows esta instal·lat dins una màquina virtual (VirtualBox, Vmware o qemu), encara que em sembla que es VirtualBox. Com pots veure la llibertat del del progamari lliure dona per molt, per exemple pots arribar a fer que un PC es sembli a un Mac OSX.