diumenge, 15 de març del 2009

Aniversari

Avui dia 15 de març de 2009 faig un any, que sumat als 45 anys que ja duc acumulats fan 46 anys. ;-)

Moltes vivències i experiències podria contar d'aquests 46 anys, però puc assegurar que probablement Internet, ha sigut uns dels millors descobriments per a mi. Una experiència enriquidora dia a dia. Llibertat de aprendre i relacionar-te amb els demès. Ja he contat a altres articles la meva relació amb Internet en diferents camps i no els repetiré ara. Nomes en vull deixar constància un altre cop.

Al llarg del temps, a part de conèixer altre gent, també he adquirit coneixements que molt probablement no hagués pogut adquirir per altres mitjans. Llegeixo mes que mai, tant a la xarxa com físicament amb un llibre entre les mans. Puc gaudir de creacions de tota mena gracies als serveis multimèdia de la xarxa.

Els nous coneixements m'han servit tant per la meva feina, com per la meva vida personal. Per altre banda també hi pot haver perills, falta de privacitat, intents de control dels de sempre sobre els seus ciutadans. Crec que fent un us responsable i adient, son molts mes els avantatges per tothom. Sobre tot la llibertat d'expressió i la llibertat de gaudir, del que per altres mitjans ens prohibeixen.

4 comentaris:

Talaiòtic ha dit...

Felicitats Santi! I que en puguis fer molts més!

Unknown ha dit...

Gracies Talaiòtic

Xec Gomila ha dit...

Molts d'anys pugis complir.
Me envestit amb el teu blog a partir de illencs.
Salutacions Santi.

Anònim ha dit...

Per molts anys!!