dissabte, 30 de gener de 2010

L'ajuntament de Ciutadella i la web

M'he quedat de pedra quan he llegit als diaris, la denuncia del PP Ciutadella contra l'actual equip de govern, del mal us que en fa o de no actualitzar la web municipal, per publicar informació oficial. Nomès vull recordar uns quants articles publicats a aquest mateix blog sobre el tema de la web del nostre municipi.

Durant molt temps la web municipal nomes s'actualitzava per Sant Joan per posar el jaleo i algun logo o foto santjoanera. També durant molt temps al menys per el que fa al meu cas era  inaccessible, ja que el fet de emprar programari lliure m'impedia accedir-hi normalment com ho faig amb altres webs. I també veureu un cas que em va passar, quan vaig intentar fer una consulta per correu electrònic, que per cert no va arribar a contestar ningú.

No vull donar tota la culpar a cap partit en particular dels problemes de la web,  a la oposició hi havia els partits que ara manen a l'ajuntament i tampoc van fer res per solucionar els problemes.Els articles publicats a aquest blog sobre el tema de la web municipal:
http://sbenejam.blogspot.com/2008/09/i-seguim-sense-web-oficial-ciutadella.html
http://sbenejam.blogspot.com/2007/09/lajuntament-de-ciutadella-i-la-world.html
http://sbenejam.blogspot.com/2006/12/institucions-oficials-i-lalrgia-les.html
http://sbenejam.blogspot.com/2007/01/ja-fa-dos-mesos.html