diumenge, 14 de gener de 2007

Ja fa dos mesos.

Ja fa quasi be dos mesos, vaig enviar un e-mail a la “Bústia del Ciutadà” de l'Ajuntament de Ciutadella. Encara no he rebut resposta. La resposta que esperava ja no me servira per res, però si que agrairia que algú de l'Ajuntament es dignes a contestar, encara que sigues per excusar-se per la demora en contestar.


Potser que contestar un e-mail per part del funcionari encarregat sigui una nimietat, donat els volums de treball que se'ls hi venen a sobre -tanta inauguració de carrers remodelats potser estres sant-. Potser estiguin pensant si obrir l'e-mail o no. --No sigui que aquest “loco” ens estigui enviant un “phishing”, un “virus” o ves tu a saber--. Tant sols vaig enviar un text de unes nou o deu líneas. Això si firmat amb gpg per que puguin comprovar qui els està escrivint. Ara hi caic, deu ser que han confús la firma gpg amb una cosa rara d'aquestes d'Internet, spam, phishing, virus... Si volen comprovar la meva firma hi ha un bon grapat d'utilitats a la xarxe, si no ho volen fer allà ells. Sempre i quan estiguin emprant un lector de correu electrònic que compleixi els estàndards.


Si l'Ajuntament de la meva ciutat, amb els recursos que te no es capaç de gestionar ni una “Bústia del Ciutadà”. Com podem esperar que gestioni amb diligencia altres recursos?. Potser n'estic fent un drama de això. Tal vegada estic mal acostumat per lo be que funcionen molts llocs a Internet. Serà que no soc important per l'Ajuntament?. Si es així, ja passarem contes el dia que els partits polítics venguin a demanar-me el vot.


Tampoc vull caure en el tòpic “els funcionaris no en foten pelada” o com diu en Francesc Sintes al seu blog “Els funcionaris no tenim vergonya”, no crec que sigui culpa dels funcionaris. Si no mes be del mateix ajuntament, queda molt be i fa polit tenir una “Bústia del Ciutadà” a la web. Encara que això no impliqui que sigui funcional i es pugui emprar per no tenir desplaçar-se al ajuntament. Recordem lo malament que esta el tema de l'aparcament a la nostra ciutat.


Be a lo millor me'n torn a en recordar d'aquest tema quan les eleccions siguin mes aprop.