diumenge, 29 de març del 2009

No tenen vergonya

Els nostres benvolguts polítics no tenen vergonya i els dirigents de IB3 tampoc. Avui ho han tornat a fer, ara mateix em disposava a veure el partit Joventut-Iurbentia i han desconnectat el senyal del Canal 33, canviant-lo per el senyal de TVCi.

Si ja no me agradava IB3 ara menys, que se la miri qui vulgui, Jo he acabat de mirarme-la. Avui no juga el Menorca Bàsquet, ara estan repetint la carrera de F1 que ja han donat avui dematí. Avui dematí han desconnectat també el senyal de TV3 canviant-lo per el del 3-24. Des de els inicis de les retransmissions de TV3 a Menorca sempre havia seguit la Formula 1 per TV3. Que era l'unica televisió en tot l'estat que ho feia.

Ja se que la recepció dels senyals de Televisió de Catalunya fora de Catalunya no son del tot legals. Ara bé desprès de molts anys rebent TV3 i C33 de manera diguem-ne alegal, que ara un no els pugui gaudir ja es prou greu. Si es pensen que em faran canviar de canal per veure una programació mancada de tota qualitat, ho tenen clar. Primer llegiré un llibre o faré qualsevol altre activitat que mirar-me un canal imposat.

La veritat es que estic molt emprenyat, estic escrivint aquest article en calent. El que si tenc clar es que he acabat de mirar-me IB3. Llegiré llibres, escoltaré musica, gaudiré d'Internet (mentre ens deixin lliures i no hi posin fronteres) o miraré altres canals, abans que tornar sintonitzar IB3. Tant me far si son de dretes, d'esquerres o nacionalistes. Vivim a una illa abandonada per els nostres governants i dirigents, que ens posen tots els entrebancs possibles. El pitjor es que ho fan amb els nostres doblers.

No tenen vergonya, ho repetiré tantes vegades com faixi falta.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

No, no en tenen, però cada dia hi ha més gent que ja ho veu.

Açò tampoc no serà suficient per pagar el que deu. Sense la competència de TV3 contracten una mica més de publicitat, però no prou.

Francesc Sintes

Talaiòtic ha dit...

Fas bé de dir-ho, i ho repetirem les vegades que faci falta: no tenen vergonya!

Unknown ha dit...

Lo de la Formula 1 no em va fer emprenyar tant. Quan vaig acabar de publicar l'article dels videos i em vaig disposar a disfrutar del bàsquet i no ho vaig poder fer, me va agafar ....