dilluns, 28 de maig de 2012

CanvisJa fa un parell de mesos que vaig comprar  un domini benejam.cat pensant sobre tot en poder allotjar i tenir accessibles continguts des de el servidor que tinc a casa. Els continguts son variats, fotos, documents, gravacions varies. Ara hi he afegit el blog, he importat els articles que he publicat des de l'any 2006 fins a l'actualitat. Ahir desprès de patir un col·lapse al servidor vaig identificar i solucionar el problema i sembla que es prou estable per aguantar la feina que ha de fer.
En quant al blog de moment aniré publicant els articles des de el wordpress del servidor de casa. També ho publicaré a l'antic a blogger. Durant un temps aniré avisant dels canvis. De moment el blog funciona com ja fa un temps que tinc un wordpress per la meva web personal i la de escomposlinux.org.
Blogger m'ha permès durant aquests anys mantenir un blog accessible al mon. A partir d'ara esper mantenir el nivell. El servidor funciona amb Debian GNU/Linux 6.0, el maquinari es bastant antic es un Pentium III amb 384MB de memòria.  Com podeu veure no es un equip al darrer crit, però te una cosa bona (ara mateix duu quasi 412 dies arrencat), la font d'alimentació i la placa principal son increïbles els micro-talls de corrent els aguanten sense problemes, altres ordinadors de casa s'aturen i ell segueix arrencat.  Ha arribat a funcionar amb només 160V per culpa d'una avaria de la companyia elèctrica.
Resumint al meu servidor trobareu els següents webs:
La web personal es aquí: http://benejam.cat/
El blog el trobareu aquí: http://tecnologia.benejam.cat i a http://benejam.cat/blog
Per suposat la web de Escomposlinux segueix en marxa: http://tramontana.escomposlinux.org
El blog a blogger segueix accessible a la direcció de sempre http://sbenejam.blogspot.com i a http://blog.benejam.cat
A mes al servidor hi tinc altres pàgines accessibles que aniré publicant als menús tant del blog com de la pàgina personal. On compartesc fotos, documents i en definitiva arxius que vull compartir amb la comunitat o amb els amics.
Si teniu cap comentari o trobau algun error a les pàgines us agrairia que m'ho digueu. Si teniu cap suggeriment també me'l podeu fer arribar per correu electrònic a sbenejam a gmail.com o a benejam.cat.