dilluns, 8 de novembre del 2010

Accions contra la LES

Aquesta setmana es votará la LES (Ley de Economia Sostenible) mes coneguda com Llei Sinde. Hi ha un serie d'accions de protesta en marxa com aquesta de enviar un missatge als nostres diputats i diputades, per que aquesta llei no sigui aprovada.
Dins l'avantprojecte de Llei de Economía Sostenible a la seva Dispocició Final Primera es preveuen reformas de la Llei de Propietat Intel·lectual i de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació. En un intent de amagar o camuflar un tema i una llei tant polèmics, van incorporar aquestes reformes dintre de la Llei d'economia sostenible, algú sap que vol dir això de Economia Sostenible?.
Aquestes reformes impliquen si son aprovades, que una comissió del Ministeri de Cultura tindrà potestat per decidir si una pàgina web esta vulnerant drets de propietat intel·lectual. I podrà tancar sense l'intervenció d'un jutge qualsevol pàgina web, saltant-se totes les garanties de presumpció d'innocència que ens tindria que garantir la nostre constitució.
Per tot això si voleu protestar podeu omplir el següent formulari. 




Omple el següent formulari

Omplint el següent formulari pots enviar un missatge als diputats o diputades del congrés espanyol en relació la aprovació de la Llei Sinde. Escriu el que consideris oportú però sigues respectuós, només d'aquesta manera les nostres peticions seran escoltades.

Nombre:
E-mail:
Asunto:
Mensaje:
Mes informació: Activant això expressas que vols rebre informació sobre futures accions.

Política de Privacidad
xMailer copyleft Isaac Hacksimov 2009-2010, licencia GPLv3, powered by Hacktivistas.net