dimecres, 20 de gener del 2010

No al tancaments de webs






Es veia venir, els temps estan canviant i així com s'adapta la ciutadania n'hi ha que no ho fan. Desprès de un dia una mica offline m'arriba la noticia que els advocats David Bravo i Javier de la Cueva, han preparat i alliberat documentació, com solen fer habitualment, per poder presentar denuncies i iniciar procediments judicials de una manera senzilla i normalment sense costos per el denunciant.

Mitjançant la web No al cierre de webs, volen posar a l'abast dels ciutadans documentació per denunciar a l'estat espanyol davant la comissió europea, per permetre el monopoli i pràctiques abusives de les societats de gestores dels drets de autor. Que segons un informe de la Comissió Nacional de la Competència, Espanya podria estar infringint el tractat de funcionament de la unió europea, permetent que les entitats de gestió de la propietat intelectual faixin una una explotació abusiva de la seva posició.

Els advocats han preparat una plantilla que degudament emplenada, s'ha d'enviar a les adreces indicades per correu certificat. Com expliquen a la web David Bravo i Javier de la Cueva hem de passar a l'acció i deixar la comoditat de la xarxa per una estona, preparar l'escrit i anar a la oficina de correus per enviar una carta certificada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tienes toda la razón del mundo.

Anònim ha dit...

necessitat de comprovar:)