diumenge, 30 d’agost del 2009

@gintwitts

El passat divendres vaig assistir a la segona edició de @gintwitts celebrat al Hotel Audax de Cala Galdana. Allà ens vam trobar un quants de usuaris de twitter menorquins i convidats com en @jimmypons, tot organitzat per @vmayans director del hotel i per @oscarbarber. L'objectiu del @gintwitts no es altre que permetre als usuaris trobar-nos i rallar de twitter, internet i molts altres temes. Hi havia de tot desenvolupadors i dissenyadors web, publicistes, experts en marketing, periodistes.

El que va quedar clar, es que gracies als nous dispositius mòbils que permeten l'accés a la xarxa mitjançant el 3G o WiFi des de qualsevol lloc, portals o serveis com twitter han tingut un èxit que poca gent s'esperava. Twitter no tant sols serveix per compartir o enviar missatges banals. La majoria dels assistents el fan servir com un altre canal per compartir i trobar informació. Mijançant els hashtags que permeten etiquetar i estructurar els missatges, es facilita la cerca de la informació. També i gracies a la mobilitat permet seguir esdeveniments practicament en directe i fins i tot participar als esdeveniments remotament.

Va ser un vespre agradable, coneixent gent i els seus projectes a la xarxa. Gaudint de l'hospitalitat de @vmayans al Hotel Audax.