dissabte, 27 de setembre del 2008

www.ajciutadella.org de nou operativa

Per fi, ja tenim un altre cop operativa la web municipal de Ciutadella. Per el poc que he pogut provar funciona. Al menys l'informació i el disseny en general es mes clar i estructurat. Molt semblant als que fa servir Silme per altres ajuntaments illencs.

La nova web està en Català, no he vist cap enllaç ni botó per canviar l'idioma com tenen altres webs municipals(supòs que deuen estar preparant traduccions al castellà i altres idiomes com l'anglès). Fins i tot hi ha una mena de blog on qualsevol visitant pot donar la seva opinió, a mes a un usuari de nom Informàtica respon als dubtes i suggeriments o dona informació d'actualitzacions de la web. Veig que al menys donen importància a les opinions dels usuaris i no tenir una web abandonada com estava abans, on quasi be tant sols l'actualitzaven per canviar els logos per Sant Joan.

Esper-ho que sigui un primer pas i que vagi millorant, permetent-nos fer fins i tot gestions online d'interès per els ciutadans. Si qualque cosa hi puc criticar es el poc us que es fa de software lliure, però ja seria demanar massa. Mentre els usuaris de software lliure la puguem fer servir ja em don per satisfet, de moment.

1 comentari:

Frankyn13 ha dit...

Me gustaría que me informarán, de si existe una ley en la que dice, que no se podrá dar permiso de apertura a ningún local comercial, que no cumpla a la perfección la ley de ( BARRERAS ARQUITECTÓNICAS),y estoy viendo en la calle del Rosarío donde han construido un Bar o Cafetería, y no han respetado dicha ley.
Esperando que Vdes.se den cuenta de dicha anomalía les saluda un contribuyente.