diumenge, 4 de febrer del 2007

Alguna cosa es mou

Dons si sembla que alguna cosa es mou al nostre país. Via meneame.net he acabat a una página del Ministeri d'Educació i Ciencia amb el nom següent: Introducción a Linux.

A la dita pagina expliquen que es Linux, com executar un Live CD d'Ubuntu, com instal·lar Ubuntu, Introducció al software lliure. Mes endavant expliquen les aplicacions principals de GNU/Linux, Ubuntu, Internet i per acabar un glossari.

Sa veritat es que havia vist altres iniciatives d'institucions oficials, però cap a la xarxa a l'abast de tothom i bastant ben explicada, no la he llegida molt a fons. També es poden descarregar uns arxius pdf amb al contingut de la web (ara mateix els estic baixant), per tal de donar-lis una ullada i passar-los al meu reproductor multimèdia. Per llegir-los en calma durant un viatge que tenc programat aquesta setmana que vé.

Encara que sigui per una vegada i sense que serveixi de precedent i pendent de llegir a fons els pdf's, felicito al ministeri.

2 comentaris:

Talaiòtic ha dit...

Santi, encara que no tengui res a veure amb aquesta entrada. He començat una campanya per enviar correus electrònics a administracions i partits perquè resolguin el tema de la recepció del canal 33, canal 9 i punt 2.

Com que n'havies parlat, t'ho he volgut comentar per si vols col·laborar. Al meu bloc trobaràs un model de text per enviar i les adreces.

Gràcies.

Unknown ha dit...

Ja ho crec que vull col·laborar. Has preparat algún text per enviar?.