divendres, 2 de desembre del 2011

Llibertat d'expressió, d'informació i el dret d'accès a la cultura


Seguim igual que el desembre passat i l'anterior. Sembla ser que avui un govern en funcions aprovarà el reglament de la Llei Sinde. Ja havia publicat a aquest blog sobre el tema de la Llei Sinde, avui hi tornam a ser.

Via el blog de Enrique Dans al seu article Un gobierno en funciones no puede aprobar hoy la ley Sinde m'assabent que la ministra sortint al final es sortirà amb la seva. Dans torna a publicar els 10 punts del manifest que es va publicar el desembre de 2009, del que aquest blog també en fa fer difusió. Desprès del que ha passat l'ultim any les protestes als Goya, el discurs de Alex de la Iglesia també als Goya, seguit del escàndol SGAE. Aquest govern no estar moralment legitimat per aprovar una llei del tot anti-constitucional, promoguda i fomentada per un govern estranger.

Als següents enllaços als articles us en podeu fer una idea del tema. En defensa dels drets fonamentalsAquesta no es la meva constitucióArticle 20 de la constitucio espanyola, Benvolgudes senyories.

I desprès alguns polítics del "PPSOE" es demanen o no entenen que han fet malament. Doncs per coses com aquestes  i moltes altres que em deix. La xarxa però resistirà, la xarxa te memòria i s'en recordarà d'aquests fets a les pròximes eleccions.