diumenge, 25 d’octubre de 2009

Pau Gener Torres

En Pau Gener es amic dels amics, persona culta, gran amant dels llibres i de la cultura popular. Si be fa molts anys que ens coneixem, ha sigut en els darrers 10 o 15 anys quan mes ens hem relacionat. Sobre tot durant  la seva època de president del Cercle Artistic de Ciutadella, on vam coincidir quan jo col·laborava amb la companyia de teatre Dom Bosco. També record que al Cercle Artistic li vaig donar un CD amb Ubuntu desprès d'una conferencia de Llorenç Valverde sobre el Programari Lliure.

Des de llavors les nostres trobades s'han fet mes freqüents, a vegades per ajudar-lo amb els seus ordinadors i a vegades per compartir una estona de tertulia. Es usuari convençut del programari lliure. Te una molt bona biblioteca i es estudiòs de la cultura popular de Ciutadella.

Pero el motiu de aquesta entrada al blog no está relacionat amb el programari lliure, ni internet, ni la tecnologia. Es que el proper dimecres hi ha convocada una junta general extraordinaria al Cercle Artistic, amb un ùnic punt al ordre del dia, la concesió de la lira d'or de l'entitat a Pau Gener. Des de aquest blog vull aprofitar per felicitar-lo. Com també agrair-li els seus consells, les estones de tertulia i la seva generositat. Es tot un luxe tenir un amic com ell.

Felicitats Pau

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.