dissabte, 23 de maig del 2009

Manifestació per els drets civils, universalitat i neutralitat de la xarxa

Diumenge dia 24 de maig esta convocada una manifestació a Madrid. Per protestar per els moviments dels polítics, lobbies i demès fauna similar, en contra dels drets civils, la universalitat i neutralitat a la xarxa. El tema ja l'havia tocat a n'aquest blog en uns quants articles. La novetat ara es que desprès dels darrers moviments, dels contraris a la xarxa i les conseqüentes protestes i victorias parcials dels internautas. Per fi la xarxa surt al carrer.

Sempre s'ha dit per part dels usuaris de la xarxa, que ens calia mes presencia al carrer per protestar, quan feia falta. Diumenge podrem comprovar si la força que tenim a internet es fa sentir i notar al carrer. I quines seran les reaccions dels polítics, les dels "artistes" i els seus lobbies les puc imaginar, seguiran negant l'evidencia, d'un model de negoci caduc i pagat per tots els ciutadans. De fet tots els ciutadans som productors del cinema espanyol. Pagam per suports (CD, DVD, fotocopias, etc.), que no feim servir per copiar continguts protegits. Drets d'autors que nos son drets d'autors, si no mes be drets d'editors. Drets que adquireixen mitjançant els contractes draconians que fan amb els "artistes". Que s'allargan durant anys i anys. I nosaltres els mortals fent peripècies amb els nostres sous per assegurar-nos una jubilació digne.

A la web de Asociación de Internautas trobareu mes informació de la manifestació i trobareu un formulari per adherir-vos al manifest. Ja m'agradaria poder-hi ser present.