diumenge, 11 de març del 2007

Fugida

Avui faré una mica de publicitat. El proper cap de setmana les companyies de teatre Mô Teatre i Mutis Teatre estrenen l’obre original de Jordi Odrí “Fugida”. Han sigut molts mesos d’assajos, ara a Maó, ara a Ciutadella, nervis. Es un projecte en el que tots els col⋅laboradors hi han posat moltes ganes i il⋅lusió.

Vull aprofitar també per agrair als components de Mô Teatre l’acollida, que han tingut durant aquests mesos amb els components de Mutis Teatre. Així com també agrair a Jordi Odrí donar-nos l’oportunitat de col⋅laborar en un muntatge comú.

Les representacions seran els propers divendres, dissabte i diumenge al Teatre Principal de Maó. El divendres es una funció matinal per les escoles.

El millor de tot ha sigut l’oportunitat de fer nous amics i aprendre molt de l’experiència. Jordi, Matilde, Andreu, Laura, Clara, Marta, Lluís i Suso gracies per aquesta experiència tan enriquidora.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Santi.
Ahir vespre, diumenge 18 de març, amb sa meva dona vaig anar as Teatre Principal de Maó per veure "FUGIDA". Vam passar una estona ben agradable. Enhorabona a tots!!! Vam riure molt amb: SOC LA TARZANA!
Miquel Mariano.

Anònim ha dit...

Bé, molt bé, Santi. Ja els hi feràs arribar la nostra felicitació a tot l'equip. Veritablement divendres a fosquet vam gaudir d'una obra molt treballada a tots els nivells: text, interpretació, llums, vestuari... en una paraula tot molt "currat" i açò pel public és molt d'agrair. Amb el permís de tots vosaltres vull fer constar la interpretació de na Matilde.

Anònim ha dit...

Perdó, no era divendres...era dissabte!!

Unknown ha dit...

M'agrada que hi hagi opinions sobre la representació. De fet la majoría de vegades s'agraeix mes una opinió, unas paraules d'anim per seguir endevant, que no que hagi vingut mes o manco gent al teatre.
Crec que Fugida a arribat a la gent, als joves dels instituts que van venir el divendres (a una funció sols per ells) ben poc que els importava l'obra a la majoría.

Miquel -I Jo soc Mamongo, el hechisero del Congo-

Pau, tots van estar molt bé, peró la meva dona va ser la millor. Que no, que es broma.