diumenge, 4 de març del 2007

El que entres es el que obtens

El que entres es el que obtens, els ordinadors no son màquines miraculoses. Els resultats que ens retorna l’ordinador no son sinó el reflexe de l’informació que l’usuari hi ha entrat. Per molt potent i molt bons que siguin el programas d’un ordinador, no serveiex de res si l’usuari no sap per exemple, redactar una carta comercial com cal. La tecnologia tant sols es una alliberació al hora de fer qualsevol tasque, sobre tot si es repetitiva.

Amb tot això no vull dir res mes, que aquells que es pensen que només per el fet de tenir el millor i mes potent ordinador, el millor i mes extes sistema operatiu, les tasques i treballs s’han de fer soles ho tenen cru. Hi ha molts usuaris, que suposen que donat el que els ha costat el seu ordinador, le nova càmera de fotos s’ha de connectar ella tota sola i baixar-se les fotos al disc dur per art de màgia. A mes moltes vegades te comenten, es que el programa XX-Foto (normalment una copia illegal) esta en anglès. I es clar ells no en saben d’anglès, però tampoc son capaços de connectar-se a Internet per altre cosa que no sigui baixar-se musica. La majoria de dubtes i errors son fàcilment solucionats amb una visita a google o a molts altres recursos de la xarxa.

Desprès de tot això crec que puc afirmar que -Les ganes i l’esforç que hi posis per aconseguir una cosa es el que obtendràs-