divendres, 19 de març del 2010

1984

Orwell ens retratava a la seva novel·la 1984 un mon controlat per el Gran Germà, que tot ho veu, tot ho escolta i tot ho disposa. Avui el govern de l'estat a aprovat la LES (Llei de economia sostenible), i desprès de les protestes a internet i de haver escoltat a les parts implicadas s'aprova sense cap modificació.

A partir d'ara qualsevol pàgina web podrà ser tancada en quatre dies, sense ordre judicial. Trepitjant tots els drets fonamentals que ens tindria que garantir la constitució. L'estat es converteix en el Gran Germà que guiarà les nostres passes, vetllarà per el nostre benestar i que no fem us de la nostre llibertat. Impedint que pensem, opinem i ens expressem en llibertat.  Es el camí cap a una internet asèptica i controlada per el partit del Gran Germà.

Una passa mes cap a la creació de la Policia del Pensament,  el crim de pensament, la nova parla. Per crear un societat asèptica, obedient controlada en tot moment per les telepantalles, presents per tot arreu. El Gran Germà i el seu partit aconseguiran que els ciutadans es denunciïn uns als altres de crim de pensament. També reescriuran l'historia creant un ministeri de la veritat com ho fan a 1984, reescrivint la historia per fer creure a la població la grandesa del Gran Germà.

Un dia trist per els nostres drets i llibertats, que es veuen una vegada mes trepitjades per uns senyors que prometen o juren, defensar i fer complir la constitució. A internet ja estan sortint de nou iniciatives de protesta per la defensa de les nostres llibertats i drets fonamentals.