dissabte, 14 de juny del 2008

Blogs amb Denominació d'Origen

La darrera ocurrència dels nostres representants al parlament europeu, crear un registre o catàleg de blogs i autors de blogs. Organitzat o catalogat per els seus interessos polítics, personals. Tot per protegir als usuaris del excés d'informació a la xarxa. Diuen que hi massa renou per que l'usuari pugui arribar als temes que l'interesen.

Tot això em sembla un intent mes de manipular i controlar als usuaris de internet. Ja sabem que a internet, es fa difícil a vegades arribar al que cercam. Un usuari inexpert pot donar mes voltes del normal per arribar a trobar qualque tema. Però internet es així, pots trobar qualsevol cosa.

Al catàleg s'hi registrarien voluntariament els bloggers. Tot i així pens que internet no es pot manipular, intentar manipular internet es tan difìcil com intentar manipular el clima. Les variables son tantes que es impossible per l'esser humà.

Crec que el millor que poden fer els nostres parlamentaris europeus es estar-se quiets i deixar que internet faixi el seu curs. El que han de fer, es posar les infraestructures per accedir i millorar internet i perseguir als que no compleixen la llei, no censurar als usuaris o limitar el seu accès a la xarxa.

PD: La noticia es de fa un parell de setmanes. El projecte el va presentar una tal Marianne Mikko.