dijous, 6 de desembre del 2007

Aniversari

Avui dia 8 de desembre fa un any del meu primer article al blog. Una primera valoració que en puc fer de tenir un blog obert, es que m'ha costat a vegades molt posar-me a escriure. Millor dit a vegades em costava posar-me a escriure i d'altres no tenia cap tema que fos del meu interès o pogués interessar al possibles lectors.

Recordaré ara un parell dels articles, el primer el de Institucions Oficials i l'alergia a les noves tecnologies. A part de comentar la no resposta de ningú del ajuntament a una consulta feta a la bustia del ciutadà per e-mail -per cert en tot un any no han contestat-. Feia algunes proves d'usabil·litat de la web del ajuntament.

També he escrit varis articles rallant de software lliure, Linux, etc. pensava que a algú li resultaria interessant. Altres han estat per comentar aparells, webs o fer alguna recomanació. També he seguit amb el tema de las institucions i la xarxa, fent una mena d'anal·lisis de las webs dels diferents partits politics abans de les eleccions. Alguna campanya de denuncia pública sobre qualque fet puntual.

El que no se, a vosaltres els lectors -si es que algú el lleigeix a aquests blog- que vos a semblat. Per mi ha sigut una experiència positiva i enriquidora. Ja se que tenc que millorar moltes coses, llevar-me la vesa i les pors a l'hora de posar-me a escriure.

Durant aquest any també he seguit assíduament altres blogs menorquins com els d'Illencs.com i molts de la blogosfera menorquina. I ha molt bon ambient, temes variats i bona gent.

Per acabar, vull oferir-me, per ajudar amb els dubtes o preguntas sobre Linux i software lliure, a qui tengui ganes de provar-lo o vulgui saber mes del tema. Es poden posar amb contacte per correu electrònic o subscriure a la llista de correu dels usuaris de linux de Menorca.

5 comentaris:

SinnerBOFH ha dit...

"uis! un sbenejam!"

Felicitats per l'aniversari del Blog!



Salut,
Sinner

Anònim ha dit...

Sols enviar-te ànims i la gratitud per difondre el software lliure.

Peppermint ha dit...

¡Felicidades por ese año y que vengan muchos más!

Anònim ha dit...

Felicidades y viva el software libre! :D

Unknown ha dit...

Gracies a tots per els ànims i les felicitacions.

Salutacions a tots.