diumenge, 3 de juny del 2007

Internet i societat

La tecnologia ens permet millorar la nostra qualitat de vida. A vegadas però i no culpa de la tecnologia les coses es complican. Els videos Des Bornet s’han publicat a Internet gracies a nous mitjans i técniques que permeten fer-ho així. El que no podem controlar a Internet, com tampoc moltes vegadas en les nostres relacions fora d’Internet son les males intencions i la mala educació d’alguna gent.

Internet així i tot ens permet denunciar les males accions d’altre gent. Com també que un grup de gent es posi d’acord per fer-se sentir, denunciant fets reprobables com els dels vídeos esmentats.

A Internet alguns usuaris poden fer accions malintencionades, la xarxa per sort te recursos per fer-lis front. Encara que no sembli que pugui ser així, si es denuncia alguna malifeta al webmaster o moderador de torn. Normalment s’hi posa remei, com tancar el compte de l’usuari o retirar el contigut malintencionat.

El que hauriem de aprendre a fer, es emprar tots els avantatges que ens donen tots aquests nous mitjans en pro de la societat i de nosaltres mateixos.