diumenge, 1 d’abril del 2012

Jo no som ximple

Així ho asseguren des de el PPSOE, desprès dels descomptes i retallades diuen que viurem millor. Al mes pur estil de una coneguda botiga de dispositius electrònics, on segur que a vegades es troben bones ofertes. Que no vol dir que el dispositiu sigui exactament de la qualitat que diuen, ni tampoc que tingui assegurada la garantia.

Igual que els darrers governs del PPSOE, descomptes, bons preus, retallades. Tot i això asseguren que no passem pena que segur que així viurem millor. De moment els qui viuran millor seran una minoria. Però  no us preocupeu, "Jo no som ximple, tonto o babau", la oferta no es pot passar per alt i si no la compram farem el ridícul. O sigui que no ens queda mes remei que comprar que si no es riuran de nosaltres.

PD: El dia 1 d'abril a Menorca com també al mon anglosaxó es l'April Fools el dia dels ximples, el dia d'enganyar o dels innocents com diuen a la península. O sigui no feu massa cas a aquest post, açò si us puc assegurar que no es la meva intenció enganyar-vos. Jo no som ximple i vosaltres?. ;-)