diumenge, 6 de desembre del 2009

Aquesta no es la meva Constitució.

Avui es el dia de la Constitució, però de veritat es la Constitució de tots els ciutadans espanyols?. Cada vegada ho dubto mes, i es que tant la clase política com els autonomenats artistes, creadors i no se quans noms mes se la volen saltar, tant sols per les seves conveniencies i per no perdre els seus privilegis.

Una industria quasi be obsoleta, estar intentant retallar els nostres drets constitucionals. Mentint com sempre, ens tracten de paràsits, pirates, lladres i no se cuantes coses mes. El tema no es que vulguin llevarnos el P2P i les descarregues il·legals. Es mes greu que tot això, si s'aprova la llei podran tancar llocs web sense ordre judicial. On son la presunció d'inocencia i el secret de les comunicacions amb la que ens ampara la constitució?.  Fins i tot el pitjors delincuents no son assasins, lladres o violadors. Son presumptes assasins, presumptes lladres o presumptes violadors fins que no s'acabat el judici i els han comdemnat.

Vistos els escàndols dels polìtics presumptament corruptes i vist com ens tracten als ciutadans internautes o no. No crec que aquesta sigui la nostre constitució. No ens defensa com ho tindria que fer i seguim amb politics presumptament corruptes legislant en nom nostre. Per tant aquesta no es la nostre Constitució, no es la meva Constitució.

Confio que arribará un dia en que si será la nostre Constitució, però de moment no ho es. Si un dia volen tancar el meu blog, la meva web personal aquí en trobaran. No pens callarme res com tampoc ho faran molts usuaris de internet.

4 comentaris:

Talaiòtic ha dit...

Ben dit Santi! Jo però, ja ho saps, no aspir a què aquesta Constitució arribi a ser meva, perquè sé que no ho serà mai, sinó a que tinguem una Constitució pròpia, nova i nostra de veritat.

Anònim ha dit...

Ni la meva! Valent! I molts d'anys per l'aniversari del bloc.

Francesc Sintes

Unknown ha dit...

Companys, mentres la que tinguem respecti les nostres llibertats, ja estaria content.

pau gener ha dit...

Jo no esper que la Constitució em defensi de res, Santi; ja em va bé que, en nom seu, els presumptes no em malmetin cap dret, com el de la llibertat a Internet.