dimecres, 13 de desembre del 2006

Jo també vull veure TV3

Jo també vull veure TV3. Es trist que per ineptitud i picardia dels nostres governants, s'ens negui la possibilitat de poder veure TV3 i altres emisores locals i autonòmicas de la resta del Estat Espanyol. Avui en dia on les Noves Tecnologies poden fer molt per es-cursar distancies. Tot son traves a la pluralitat i a la llibertad.

Avui dia on qualsevol pot contribuir compartint la seva connexió ADSL, com es pot fer amb Fon www.fon.com. Amb Fon un usuari de ADSL o connexió de banda ample pot compartir la seva connexió donant conectivitat a qui vulgui de franc o be a canvi d'una petita quota.

Avui dia on la WWW es un referent cultural de primera (blogs, wikipedia, etc.). També hi pots trobar musica pagant i sense pagar (baix llicència Creative Commons). Serveis com last.fm des de on pots escoltar (que no baixar música amb Copyright i sota altres llicencies). Llocs com Jamendo.com, magnatune.com amb quantitats de música Creative Commons, des de on pots baixar-te la música, escoltar-la abans de contribuir amb petits donatius als artistes, o escoltar-la directament d'Internet.

Un món així no ens el mereixem, hauria de ser molt millor per tothom. Però aquest món també el podem ajudar a fer nosaltres amb aquestas eines de les Noves Tecnologies.

6 comentaris:

Talaiòtic ha dit...

No pots veure TV3? A ca meua m'arriba bé. En canvi, no puc veure ni K3-33, Punt 2 ni Canal 9 des dels canvis que van fer amb l'arribada d'IB3, Cuatro i LaSexta!

Hauriem de fer qualque cosa, açò no pot ser!

lectoral ha dit...

Ja tens raó Santi, sembla mentida que , al segle XXI, ens tenguin tan a les fosques.Com deia el Serrat: "per inconsciència, per imprudència o per mala llet".
Algú podria dir-me si pot sintonitzar Catalunya Ràdio, si no és per la web?
Sort de l'internet!

Unknown ha dit...

Tenc la antena orientada cap al Toro. Desde allá no arriben be les senyals de Televisió de Catalunya. En canvi la TDT es veu normalment be, alguna vegada perd la sintonia de la TDT en alguns canals. Ja m'agradaria que TV3 es pogues agafar per TDT.
En canvi la frequencia de TDT de la TV Menorquina esta emprant 5 o 6 canals un per el Meteo on surt un bust animat parlant, una altre amb informacions de "compro y vendo" canal útil hem sembla que es diu, la TV-Menorquina a mes de 2 o 3 canals on no hi ha emissions tant sols una pantalla en negre.

SinnerBOFH ha dit...

La Catalunya Radio, des de que varen canviar la seva web a "web 2.0" es ben dificil de trobar un ennlaçl; que fer anar.

Per això m'he passat con armas y bagajes a RAC 1.

El seu servei de "Radio a la Carta" me va genial per ecoltar programes itneressants a qualsevol hora :)

Salut,
Sinner

Anònim ha dit...

Me parece bien que tu puedas ver TV3 y a mi que mi hija pudiera recibir clases en castellano. No crees que ambos tenemos los mismos derechos?

Unknown ha dit...

Quan estudiava la E.G.B. tampoc vaig tenir l'oportunitat de estudiar en la llengua dels meus pares.
Gracies en bona part al correu electrònic, Internet i molts altres mitjans avui dia, puc expressar-me com vull.
Només afegir que crec que has entès ben poc del meu escrit. El pitjor de tot es que a pesar de tenir tota aquesta tecnologia al nostre abast ens veiem en aquestas situacions. Quin impediment tècnic hi ha par no poder veure qualsevol canal del mon?. Bàsicament l'ineptitud i les pors del governants de perdre els seus privilegis.