dilluns, 1 de setembre del 2008

I seguim sense web oficial a Ciutadella ...

Com sempre els escàndols polítics estan sacsejant el nostre ajuntament. El darrer te a veure amb les noves tecnologies i internet. Resulta que un polític, soci de una empresa editorial rebutja l'adjudicació de la creació d'una nova Web per l'Ajuntament de Ciutadella.

El que no puc entendre es que la Web de l'Ajuntament de Ciutadella faixi ja un parell d'anys que sigui inoperativa. No serveix per res mes que per poder consultar quatre telèfons i e-mails de les regidories. Quan a altres pobles de Menorca mitjançant les webs municipals es poden fer consultes, tràmits administratius de tots tipus i fins i tot consultar les actes dels plens municipals. Açò si encara s'hi pot veure ben destacat el banner de les festes de Sant Joan.

No se si el que volia pagar el nostre ajuntament es poc, molt o fins i tot excessiu. El que voldria tant sols demanar es que funcioni i s'actualitzi amb noves funcionalitats, que tothom hi pugui accedir. Si a altres pobles de Menorca ho han fet per que aquí no?. I don per suposat que també els usuaris de software lliure no tenguin cap impediment per accedir-hi.

Francesc Sintes al seu blog també tracte el tema de la web municipal i la seva adjudicació.
http://francescsintes.illencs.com/17_el_claustre_de_shangri-la/archive/1083_de_gent_honesta.html

Al següent enllaç hi podeu trobar els meus escrits antics sobre el tema:
http://sbenejam.blogspot.com/search?q=ajuntament++de+ciutadella